Ing. Jan Zahradil

Řekněme NE evropské federaci!
  • ODS
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.01.2024 9:31:12 - Jana Grundová

Souhlas?!

Dobrý den pane Zahradil.
Mám k Vám myslím (serioznějšímu) politikovi dotaz. Nebudí ve Vás ten vládní spolupletenec někdy až údiv nad jednáním některých vašich spolustraníků ?
Né, že bych někdy v minulosti volila některou z vašich stran, ale myslím, že třeba ODS byla jednou ze stabilnějších stran, dokud se "nezapletla" s těmi ostatními prospěchářskými stranami...
A ten pro mě ten ješitnej "Hurvínek", se svou nadutustí aby se tam udržel, tak tam odsouhlasí a odkýve vše (i nemožné), jen aby se tam udržel "zuby nehty"...Já jsem se před nedávnem setkala s vaším Předsedou vlády v Jeseníku a můžu Vám říci, že ačkoliv nejsem nějaký velký politolog, tak jsem opravdu nevěděla zda mám brečet a nebo se smát, protože takové slátaniny, co nám tam vyprávěl a odpovídal, tak tomu snad ani sám ne
A ačkoliv vím, že hodně občanů v ČR zrovna "nemiluje" ANO nebo Babiše, tak by tu stranu volili jako menší zlo, protože tam, kam nás žene tato prolhaná a zrádcovská vláda, tak to je neskutečné !
S pozdravem Jana

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

pedal

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.