Ing. Klára Dostálová

  • BPP
  • Královéhradecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.02.2024 13:27:28 - Lukas Knobloch

kandidátka

Dobrý den, mám na vás tři dotazy. Proč opouštíte loď? Získala jste důvěru jako kandidátka do sněmovny a nyní ji chcete zahodit a kandidujete do evropského parlamentu. Druhý dotaz. proč je na kandidátce Nagyová, tedy neúspěšná kandidátka do senátu, co prohlásila, že ji jde hlavně o imunitu? Nemyslíte, že to pak poškozuje celou kandidátku ANO? A do třetice, proč není na v popředí nikdo nový? To nikdo takový není? Není to škoda?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Sascha, tomsik1, ptata, Francevič, paul axe-hawk, Miloš Černík 1, Vincenc, Mgr. Bc. Jiří Vodička, mamcaRBK, Nelinka Zelinka, Blahous, deho, eva41, Rebel Dandy, meryxxx, Evka007, Zerav, Jana_D, Kritická, Málinatór, Josef Hašek, J . K ., Kunamila, karebo, Pukst

Odpověď

06.03.2024 13:23:05 - Ing. Klára Dostálová
Dobrý den, zhruba 60% všech nařízení, která vstupují v platnost, vznikají na půdě EU. A je potřeba, aby tam byl někdo, kdo má zkušenosti z exekutivy. Při vší skromnosti si troufám tvrdit, že já mám zkušenosti z exekutivy velké. Takže naopak – loď neopouštím, ale posiluji její sílu. Co se týká paní Nagyové, tak ji znám především jako velmi zdatnou ekonomku, která rozumí problematice velkých průmyslových podniků a taková odbornost je v EU rozhodně potřeba. Na otázku, proč není podle vás v popředí kandidátky nikdo nový odpovídají moje první věty.