MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.03.2024 11:55:23 - Ježková

politická kultura

Dobrý den, pane Mašku, přijde mi, že Nerudovou nemáte v lásce. Ani já s řadou jejích výroků nesouhlasím (nejsem eurohujerista), ale na druhou stranu dostala v prezidentských volbách dost hlasů, a myslíte, že nějak pomůžete ANO, když na ni budete útočit? Není lepší vést pozitivní kampaň a vůbec nebylo by lepší, kdybyste se k sobě jako politici chovali víc slušně? Netvrdím, že spolu máte všichni souhlasit, ale někdy vás poslouchat, jak si nadáváte nebo se hádáte je děs a běs. Netvrdím, že třeba vy, ale je dost takových. A i když Nerudovou volit nebudu, možná je dobře, že bude zvolen někdo nový. Ono politici, co jsou politiky moc dlouho většinou ztrácí pojem o reálném světě. A co třeba nechápu, proč za ANO do EP nekandiduje žádná nová tvář? Neříkejte mi, že by se nikdo noví nenašel.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.03.2024 7:55:58 - MUDr. Jiří Mašek
Dobrý den, díky  za zajímavý dotaz. Ano, kritika p.  Nerudové není míněna  pomoc pro ANO, ale jako pomoc pro občany ČR. Někdo nový určitě, ale s čistou minulostí, národní hrdostí a vůlí pomáhat občanům ČR a tyto kvality  kandidátka dle mého soudu nenaplňuje. Vysoko na kandidátce ANO je například kolega Bžoch, kterého znám z práce v poslanecké sněmovně.