Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.03.2024 17:19:14 - spartyza8

Vážený pane poslanče,

Je ve vás aspoň trochu sebereflexe? Hnutí ANO 2011 se dlouhodobě pohybuje v preferencích přes 30 %, zatímco vaše strana na nějakých 3 %. Několikrát jste to zdůvodnil nedostatečnou komunikací. Nezdá se vám to jako výmluva nedostatečné? Na pozici ministrů máte lidi, kteří nemají jakékoli vzdělání na dané posty, čili jsou nekompetentní, přitom za předchozí vlády to byli právě vaši poslanci kteří to Babišově vládě nejvíce vytýkali. Teolog ministrem zemědělství, to se vám zdá normální?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

mamasa

Odpověď

02.04.2024 9:10:08 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,je naprosto normální, že v době kolem poloviny volebního období preference opozičních stran rostou. Naopak ministři za KDU-ČSL musejí dělat ve svých resortech mnohá nepopulární opatření - lepší komunikace s voliči, která byla často zanedbávaná, je klíčem. K práci ministra jsou především důležité manažerské schopnosti. Vzdělání v oboru může být plus, ale zdaleka nestačí. Jinak Marek Výborný má vystudovanou historii a teologii a působil mnoho let jako učitel a ředitel jednoho prestižního pardubického gymnázia. Zkušenost s vedením tedy má.S pozdravem Tomáš Zdechovský