Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.04.2024 15:59:53 - Cimpl

V čem jste podle vás modernější než sociální demokracie?

A proč píšete ve svém příspěvku o Šmardově ČSSD, když on podle mě nesmyslně nechal stranu přejmenovat? A hlavní důvod, proč vám píšu, co máte proti generaci 50 nebo 60 +? Chvástáte se tím, že na vaší kandidátce jsou lidé kolem 40 a navážíte se do Zaorálka, kvůli jeho věku. Myslíte, že starší lidé by už neměli kandidovat? Proč? Nemohou právě oni nabídnout své zkušenosti? To mě docela uráží a od vás bych to nečekal

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Kritická, Jan Cidrych, MilošJaneček, tomsik1, pion, jirka Plzeň, Průměrňák, lapra, hrad, vanpetr, velinak, Etieno, pjort-cjort, CS73, Mgr. Bc. Jiří Vodička, Kašťák, Venda3, Kobliha57, Sylvie59, mausik, akl, Cifernikus, Silvie, oldcrock, eva41, Mašinka, Martin L, DODR, Brabecová, ladasC, Jam, Lubo143

Odpověď

21.04.2024 9:10:34 - Ing. Kateřina Konečná
 Dobrý den, název strany ČSSD jsem zřejmě použila ze setrvačnosti, předpokládám ale, že všichni víme, o jaké straně hovořím. Zkusím si zvyknout na nový název, slušela by jim ale spíše změna ve skutečně levicovou stranu, obsahově i v reálné politice, nová značka nic automaticky nezmění. Co se týče věku, vnímám to přesně tak, jak píšete. Starší lidé mohou nabídnout své zkušenosti a já si těch, kteří to dělají, opravdu vážím. To si myslím, že je zjevné z mých setkání a debat s občany v regionech. Zmínka o tom, že na naší kandidátce jsou velmi často lidé středního i mladšího věku, je spíše reakcí na média, která se nás stále snaží shazovat, že zajímáme pouze seniory. Za vyšší životní úroveň seniorů samozřejmě bojujeme, a budeme v tom pokračovat, stejně tak ale za lepší podmínky pracujících i mladých rodin. I proto se o nás stále více zajímají i mladší lidé, z nichž někteří s námi spolupracují nebo se objevují na společných kandidátkách s námi.

Když ponechám stranou vše ostatní, tak bych si nikdy nedovolila tvrdit o sobě, že jsem mladá a krásná či vyzdvihovat věk spolukandidátů z uskupení STAČILO! Pozorný čtenář si pak jistě všiml, že jsem pouze zveřejnila na svých sítích komentář Petra Honzejka, který je autorem pasáží, které mylně někdo vložil do úst mně.

Přeji hezký den! Kateřina Konečná