Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.11.2012 23:19:35 - Petol

Já jsem už dávno ztratil víru v to, že nejsme blíže a blíže babánovým republikám

S obavami sleduji, zda a kdy Vás ta postkomunistická mafie sejme. Moc Vám přeji, aby se Vám to nestalo, ale je možné v naší společnosti mít krytá záda? Zatím pokořili každého, kdo jen trochu prosazoval vlastní názory odlišné od "jejich správných".
J. Pánek, Kolín

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.12.2012 8:44:59 - Jaroslav Doubrava
Vážený pane Pánku, Vaší obavu (a děkuji Vám za ní) mi vyjádřilo už několik mých přátel. Víte, nedokázal bych žít na kolenou a svou činnost řídit tím, jestli se někomu líbí, resp. nelíbí. Navíc nikdy nemůžete mít tak krytá záda aby se nemohlo stát to, co naznačujete. I já jsem už dávno ztratil víru v to, že nejsme blíže a blíže babánovým republikám. Přesto se pokořit abych prosazoval „jejich správné“ názory nenechám. To mi, prosí, věřte. Kdo mě zná ví, že jsem vždy i před „sametovým“ převratem byl svůj a takovým chci zůstat i nadále. Přeji Vám krásné dny krásné svátky a stejně krásný příští rok. Jaroslav Doubrava