Ing. Klára Dostálová

  • BPP
  • Královéhradecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.04.2024 11:15:28 - Valter Libor

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby generovalo další osobnosti? Je chyba v politicích nebo v tom, jak strana funguje, že nedává prostor všem? Protože třeba i v televizi jsou vidět stále ti stejní, a když se podívám na vaši kandidátku, tak tam není žádná nová tvář. Jaký je vlastně zájem o členství v ANO? A proč vlastně vy nejste členkou strany?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Venda3, tomsik1, Kritická, marssa, KlaraModra1989, velinak, Pamětník2, Alena F., Vesmir

Odpověď

22.04.2024 9:49:08 - Ing. Klára Dostálová
Dobrý den, díky za otázku. Musím říci, že já mám pocit, že se v médiích, ale i na tiskových konferencích hodně střídáme. Klíčová je odbornost – takže když jde o finanční témata, na to máme kolegyni a bývalou ministryni financí Alenu Schillerovou. Když je to průmysl nebo doprava, je tady Karel Havlíček, když jde o dotace, EU, bydlení, to je zase moje parketa. Ale když přijde na řadu školství je to naše stínová ministryně školství Jana Berkovcová, na sociální témata máme Aleše Juchelku, na zdravotnictví Kamala Farhana, spravedlnost Radek Vondráček…všechny naše stínové ministry najdete zde: https://www.anobudelip.cz/cs/stinova-vlada/clenove-stinove-vlady/ Takže rozhodně si myslím, že nových tváří máme dost a odborníků taky.