Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.04.2024 13:09:30 - StroubilL.

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

dřívenarozený, BobyNo1, marssa, tomsik1, básník špína, olas, hlja, ejet1, Pamětník2, antipták, Mutella, ptata, Julie., Zerav, Olouš, kenyrts, martinstanislav, wladyk, KarelVojtěch, hrad

Odpověď

25.04.2024 12:42:47 - Radek Rozvoral
Dobrý den a děkuji za dotaz. Abychom mohli co nejvíce realizovat náš vlastenecký program, tak je potřeba uspět ve všech volbách. Hnutí SPD chce být po příštích volbách do Poslanecké sněmovny vládní stranou a uděláme proto maximum. Již dopředu říkáme, že pro nás je nejbližším koaličním partnerem ze všech politických uskupení nacházejících se ve Sněmovně hnutí ANO a není pravda, že si z něj děláme nepřítele. Pouze vysvětlujeme občanům, že na některá témata máme rozdílné pohledy.