Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.05.2024 9:49:29 - laco

Souhlas s atentátem či doporučení střílet po politicích?

Poslanecká sněmovna hlasy poslanců za ODS, TOP 09, Pirátů, KDU-ČSL a STAN, odmítla odsoudit atentát na slovenského premiéra Roberta Fica. Znamená toto odmítnutí fakt že strany pětikoalice s atentátem souhlasí, nebo poslanci pětikoalice tím lidem vzkazují, že po politicích lze střílet střelnými zbraněmi? Jaký je Váš názor.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

liviaL, hlja

Odpověď

24.05.2024 13:12:14 - Ing. Antonín Seďa
 To je otázka pro ty politiky, kteří odmítli odsoudit atentát na slovenského premiéra. Po pravdě řečeno, je mi stydno za naši vládní poltiickou reprezentaci, která svojí ideologií ničí dobré vztahy se Slovenskem a s V4. Zároveň je to vláda pokrytců, asociálů a slabochů, kteří se neumí či nechtějí postavit za svoji zemi a za vsoje občany. Naopak poklonkují USA a Německu. Nechápu, proč vláda nedělá zahraniční politiku tak, aby chránila a prosazovala národní zájmy České republiky. A tím je nejen bezpečnostní stabilita, ale i ekonomická a sociální udržitelnost. A co se týče mého názoru na politicky motivované útoky na politiky, pak je třeba je odsoudit. Sám jsem na vlastní kůži zažil vyhrožování vůči mé osobě, ať již jako zastupitel, tak jako poslanec. Ale něco jiného je vyhrožování a něco jiného je vlastní provedení. Je mi záhadou, proč vládní politici na straně jedné odsuzují teroristické útoky a hovoří dokonce o státním terorismu. A na straně druhé nejsou schopni či ochotni odsoudit atentát na slovenského premiéra.