Hodláte v rámci prevence pokud se stanete ministrem sledovat složení prodávaných potravin?
Průběžně jsou klasické složky potravin nahrazovány náhražkami, např cukr fruktózovým sirupem který je příčinou vzniku steatózy jater, zvýšení cholesterolu, spolupodílí se na vzniku těžké obezity. Fruktóza je pro játra horší než alkohol a škodí mladým i starým. Nyní mám dojem, že to nikoho nezajímá, četba skladby potravin se stává pro informované hororovým zážitkem a letos se zavírá další z posledních 3. cukrovarů Hrušovany nad Jevišovkou. "Zlý" cukr je 8 x "zdravější" než fruktóza.
Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.
Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)