PhDr. Lubomír Zaorálek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.12.2012 16:55:32 - Pokora

Proč nevolit Zemana?

Je dost důvodů. Že nebyl zvolen prezidentem hlasy některých poslanců z ČSSD, za toto nemohl řadový volič ani sympatizant této strany!!Toto si měl Zeman vyřídit s těmito lidmi a ne se mstít všem nám voličům, a sympatizantům , čímž poškodil celou levici ! Jeho první podraz byli přeběhlíci ČSSD Melčák a Pohanka, kteří podpořili Topolánkovou vládu aby tato nepadla.
Druhý podraz na levicové voliče se odehrál před parlam. volbami, kdy Zeman narychlo sestavil z důchodců SPOZ , aby tato odebrala alespoň část levicových voličů, což e mu také podařilo! Jsou jeho ruce tak čisté , když již nyní smrdí naftou z Lukoilu a jako sponzory jeho kampaně se zapisují "černé duše důchodců? Proč Zeman sděluje, že 75% našich občanů "jsou blbečci a idioti" když usiluje o jejich hlasy? Jistě je Vaší straně známo, že Přemysl Sobotka nemá šanci na prezidenta a tak se ptám, zda jste si vědomi toho, že Zemana bude podporovat velká část ODS, protože on byl tím, že v nejtěžších chvílích jim pomohl! Ještě Vaši politici, podobni Melčákovi a Pohankovi nezměnili názor, že tím nejčistčím a nejlepším, bez ohledu na jejich náklonnost k Zemanovi by byl přece Jiří DIENSTBIER?
Děkuji Vám za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.