Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.12.2012 23:17:45 - milda

Je otázka, čemu lidé dávají přednost

Pane Paroubku,proč člověk jako Vy nedal před volbami část prostředků na to,aby se naučil nepůsobit arogantně, povýšeně a celkově nesympaticky.Určitě ani nejste takový, jak Vás lidé vnímají a dalo se s tím snadno něco udělat? Je to škoda,považuji Vás za jednoho z nejinteligentnějších politiků, Vaše názory i rozhled a zkušenosti by naše země potřebovala, bohužel Vás lidé nemají v oblibě (ani já). Nestálo by za to začít na tom pracovat? I při tom, že Vás zrovna nemusim bych Vás mezi současnými kandidáty v případě Vaší kandidatury volil. Mimochodem,proč jste to nezkusil? Přeji zdraví Vám i celé rodině! Miloš Kosík

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.12.2012 8:51:56 - Ing. Jiří Paroubek
Pane Kosíku, děkuji za brilantní nápad. Vzpomínám si, jak jsem kdysi v jedné televizní debatě od moderátora vyslechl, že sice nekradu a nejsem hlupák, ale tak nějak se divně tvářím a vůbec, jak vypadám. Odtušil jsem, že tak, jak on vypadá, bych já vypadat nechtěl. Je otázka, čemu lidé dávají přednost, zda dobe se tvářícímu politikovi, anebo politikovi s kvalifikací a výsledky.