Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.02.2013 11:55:56 - Řehoř

odpověď na dotaz

aby jste hodnotila r.1968 a ještě méně kompetentní k tomu,kritizovat slova p.Grebeníčka,který měl pravdu ve svém příspěvku k r,68 a ,že jako komunistická pravice,za jejíž barvy kopete využije každé možné příležitosti,aby jste do nich kopali.Dnes nikdo nemůže 100% říci jak to s Palachem bylo,každý se může jen domnívat,neboť do hlavy nikdo nikomu nevidí.Ale opovrhujete něčím co sama nebudete umět nikdy před normálně myslícími lidmi vysvětlit.Nemáte na to a jen využíváte toho,že jste poslankyní a chcete se zviditelnit.Jednou vy a vaše strana bude stát na pranýři,neboť jste dopustili rozkradení státu a to prosperujícího,lidi jste uvedli do bídy,ale to vám s vaším platem nikdy nedojde,ale jednou dojde k tomu,že lidé budou na vás plivat jako vy dnes po komunistech,kteří se daleko méně zpronevěřili národu jak vaše strana.Plná zlodějů atd.Mějte se hezky.Jinak co mi na toto odpovíte,?Asi raději neodpovíte vůbec.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.02.2013 9:04:19 - Mgr. Jana Černochová
Dobrý den, děkuji Vám za Váš názor. Já jsem nereagovala na slova pana Grebeníčka, abych zpochybňovala jím uváděné důvody smrti Jana Palacha. Reagovala jsem na jeho věty, že moje důvodová zpráva je nepravdivá a jeho výzvu, že jí mám z návrhu zákona odstranit! Ze sálu jsem neodešla a vězte, že v důvodové zprávě není nic, co by nebylo z veřejných zdrojů a co bych nekonzultovala s historiky. Domnívám se, že zpráva je velmi korektní a nepouští se do žádných spekulací. Pro Váš přehled o tom, co v důvodové zprávě bylo, je tato důvodová zpráva zveřejněna zde: http://www.parlamentnilisty.cz/profily-sprava//user-data/0AC8066B/file/41375-zakonDZPalach.pdf

Věřím, že po jejím přečtení pochopíte, že tam nebylo nic historicky závadného a pan Grebeníček „cenzurou“ textu důvodové zprávy při projednávání zákona úplně zbytečně rozdmýchal emoce v sále.

Mgr. Jana Černochová