Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.02.2013 8:52:45 - Křupka

odpověď na dotaz

Poč mluvíte o něčem,co jste neprožívala? Národ šel za Dubčekem v čele s KSČ. Jinak Vám přeji hodně štěstí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.02.2013 9:05:16 - Mgr. Jana Černochová

Dobrý den, děkuji Vám za Váš názor. Já jsem nereagovala na slova pana Grebeníčka, abych zpochybňovala jím uváděné důvody smrti Jana Palacha. Reagovala jsem na jeho věty, že moje důvodová zpráva je nepravdivá a jeho výzvu, že jí mám z návrhu zákona odstranit! Ze sálu jsem neodešla a vězte, že v důvodové zprávě není nic, co by nebylo z veřejných zdrojů a co bych nekonzultovala s historiky. Domnívám se, že zpráva je velmi korektní a nepouští se do žádných spekulací. Pro Váš přehled o tom, co v důvodové zprávě bylo, je tato důvodová zpráva zveřejněna zde: http://www.parlamentnilisty.cz/profily-sprava//user-data/0AC8066B/file/41375-zakonDZPalach.pdf

Věřím, že po jejím přečtení pochopíte, že tam nebylo nic historicky závadného a pan Grebeníček „cenzurou“ textu důvodové zprávy při projednávání zákona úplně zbytečně rozdmýchal emoce v sále.

Mgr. Jana Černochová