Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.02.2013 14:47:49 - eda rybák

Rozumná domluva

Děkuji za odpověď, to zní rozumně, jelikož stížnost podle mě stejně nemá šanci. Jen ještě jedna věc, nemyslíte, že se v poslední době obrací politici na ÚS stále častěji? Nemyslíte, že to něco vypovídá o jejich osobě a schopnosti vykonávat funkci? Proč se proboha nejste schopni rozumně domluvit, než zákon schválíte? Politika by měla být i uměním kompromisu. Pak se napadá volba prezidenta, amnestie, Skarty, restituce… Neospravedlňuji zákony, ale podle mě je katastrofální morálka v Parlamentu, a tu bohužel ÚS nezmění….

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.02.2013 21:21:45 - Miloš Vystrčil

Dobrý den. Osobně si myslím, že problém je v tom, že domluva bývá často chápána i interpretována jako prohra. Co se týká ÚS, také si myslím, že je nadužíván a zbytečně často pasován do rozhodující role.

Jestli s tím něco dokážeme udělat, nevím. Sám mám v Senátu s některými věcmi a řešením některých problémů docela pozitivní zkušenosti, ale tomu se zpravidla média nevěnují.

Nejlépe je začít si zametat před vlastním prahem. Tak se o to snažme.

Miloš Vystrčil