Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.02.2013 19:57:30 - Řehoř

Odpověď na dotaz

na dětech neboť už dnes jsou oni chudáci,neboť vy všichni se chcete jen zviditelnit a že tady bylo školství na vysoké úrovni,ale každý si myslíte,že to nic nestojí dělat z dětí pokusné králíky.Raději zaplaťte učitelům dejte pomůcky,které jsou třeba nechte toho zviditelňování se.Každy jen zkouší a jak to dopadá,že děti nebudou za chvíli ani umět číst a psát.Základní věci ze škol odbouráváte a dnes jen málo dětí vezme knížku do ruky a je to vaše vina.Samý PC.tablety kalkulačky a neumějí základní věci jao počítat jednoduché věci z hlavy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.03.2013 18:51:20 - Marcel Chládek
A právě jako k příspěvkům k diskusi k nim je nutné i přistupovat. Myslím si, že se o českém školství ve veřejnosti příliš nemluví. Že této problematice veřejnost nevěnuje dostatek pozornosti, která by byla - podle mého názoru - zasloužená. Nechtěl jsem se na těchto tématech zviditelnit, z čehož mě podezíráte, ale chtěl jsem zviditelnit české školství. Jsem rád, že mnou navržená témata mají u veřejnosti ohlas. Je to důkaz, že nám školství není lhostejné.
Co se týče pomůcek a dalších věcí, chtěl bych Vám připomenout, že se od roku 2007 - tedy od doby, kdy vládne pravice - trvale snižuje přísun peněz ze státního rozpočtu právě do školství. Souhlasím s Vámi, že by učitelé měli mít kvalitní pomůcky. A pokud bude mít ČSSD po následujících volbách vládní odpovědnost, budu se snažit finanční situaci resortu školství zlepšit.