Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.

  • Plzeňský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.03.2013 9:53:19 - moby

Nezvolení Jiřího Dientsbiera nepokládám za žádnou tragédii

Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka v rozhovoru pro Aktuálně.cz řekl, že nezvolení senátora Jiřího Dienstbiera do vedení ČSSD by byla sebevražedná tendence, protože je populární osobou a oslovuje mladé i středové voliče. Souhlasíte a nebo si naopak myslíte, že stranu rozděluje? A jak byste mladé voliče přilákala vy? Co jim jako strana nabízíte? Znám vaše programové priority, ale že by byly zaměřeny na mladé..

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.03.2013 10:42:21 - Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.
Nezvolení Jiřího Dientsbiera nepokládám za žádnou tragédii. A pokud si dobře všímám, nechápe to tak ani on, čímž mě příjemně překvapil. Mám pocit, kdyby nebyl navržen jako kandidát na úřad prezidenta, měl by možnost lépe, pomaleji a soustavněji souznět s většinou senátorského klubu, resp.celé ČSSD. Měl by čas na to, aby věci diskutoval a pak deklaroval, nikoliv však jako jediný; aby tlumočil společné výstupy směrem k veřejnosti, resp.ke sdělovacím prostředkům. On má však politický život před sebou a při prokázaných nesporných schopnostech vést dialog na jakékoliv úrovni, má velkou šanci uspět příště. Vždyť jsou volby do vedení ČSSD každé 2 roky….

Mladé voliče lze získávat nejsnadněji tak, že hledáme příležitosti, jak je přesvědčit o pravdivosti našich myšlenek, ale hlavně – jít v tomto počínání v praxi příkladem. To je nejspolehlivější výchovný prostředek a způsob, jak získávat důvěru.