JUDr. Marie Nedvědová

  • BPP
  • Česká Lípa
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.03.2013 11:49:37 - Řehoř

Pokud se podíváte zpět do dějin, tak sociální demokracie vždycky lid zradila

je s podivem co vše ČSSD v čele s předsedou,který jen kritizuje,ale věcné řešení věcí nemá.Dost jasně se vymezil ne na levicou stranu,po které lidé touží a očekávají změny,ale jasně nám sdělili,že nás sedřou z kůže .Není to jasně levicová strana,ale dle mého mínění jen populistická,toužící po moci a Sobotka se na tu funkci třese jak malé děcko na dudlík.Je to strana,která zradí národ a bude jim jedno s kým se dají dohromady viz doslova žvatlání Haška,který od školy neprošel ničím jiným jen politikou a je to doslova pravičák,který se drží jen moci a dává tu nadřazenost dost najevo.Pokud lidé neprohlédnou jejich faleš dopadne to tady velmi špatně.Co Vy na to říkáte.??Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.03.2013 9:27:43 - JUDr. Marie Nedvědová
 Dobrý den, s vašim názorem zcela souhlasím. My jenom trochu zapomínáme na minulost a to i nedávnou. Pokud se podíváte zpět do dějin, tak sociální demokracie vždycky lid zradila, ať to již bylo za první republiky, či v současných moderních dějinách Českého státu. Pokud se týče pana Sobotky, stejně jako současného prezidenta, ty už jsme tady ve vládě měli a hodně rychle jsme nějak zapoměli co nám jejich vláda přinesla. Koaliční smlouvu s ODS, rozpočtové schodky, rozprodej národního majetku. I v nedávném rozhovoru s novináři se pan Sobotka vyjádřoval k tomu, co by jeho vláda této zemi přinesla. Stabilizace věku odchodu do důchodu v 67 letech, faktické zakonzervování výše DPH, až na nepatrné vyjímky a tak dále. Nic pozitivního. Otázka je, kdo by vůbec byl schopen tuto zemi z této, nejen ekonomické, krize vyvést. Bohužel zde momentálně nevidím žádnou osobnost, která by toto dokázala a za kterou by lidé šli.