MUDr. Zdeněk Schwarz

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.03.2013 16:18:18 - Řehoř

odpověď na dotaz

prosím a není toto vše zaviněno hlavně tím,že stát špatně hospodaří??Vždyť kolik peněz teče do zdravotnictví,ale vzhledem k tomu,že se ze zdravotnictví udělal v prvé řadě pro mnohé dobrý byznys,tak se nehledína to,zda pacient je acient,ale zda je klient:(Trochu smutné,když si jeden umí spočítat kolik peněz jde do zdravotnictví na poplatcích a ministr je chce dále zvyšovat jen ,aby ušetřil,ale ať se naučí hospodařit a je mylsím i na to,aby se ani poplatky nemuseli platit a zdarvotnictví.kdo chce nadstandart,prosím ať si připlatí.Ale vše by se mělo řádně kontrolovat a ne rozkrádat systémem malá domů a potom není pochopitelně na nic.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.03.2013 12:50:33 - MUDr. Zdeněk Schwarz
Dobrý den p. Řehoři,

odpověď je snadná. Na to se musíte zeptat odborníků na ekonomii a lidí, kteří do financí státu vidí. Položte takovou otázku Vládě a ministru financí, kteří za státní kasu a hospodaření státu zodpovídají. Já to nejsem.

Schwarz