RSDr. Miroslav Opálka

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.04.2013 12:00:58 - Řehoř

Vždy je možné udělat více

neblíží se náhodou volby:DOno je to cítit ze všech stran jak se začíná do vaší strany kopat.Ale prosím neměli by jste jako strana dělat více?Mám pocit,že zatím ztrácíte a TOP posiluje.Tím nemyslím výměnu lidí ve vedení strany,ale víc hlásat co jste schopni pro národ udělat a dávat to třeba formou beded pro mladé vědět,ono i když přijde málo lidí tak se to bude vědět,že stojíte za lidmi.Potřebujete na své straně dnes už havně mladé lidi a využijte sociální sítě.Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.04.2013 18:45:05 - RSDr. Miroslav Opálka
 Vážený pane Řehoři,
děkuji Vám za Vaší důvěru a dotaz. Máte pravdu, vždy je možné udělat více. Vyjdu-li z toho, že vše má své subjektivní a objektivní příčiny, pak připouštím, že KSČM (coby subjekt) by měla být aktivnější a více vidět. Žel, narážíme stále na mediální blokádu ze strany řady médií (nástroj ovlivňující objekt - lidi). Na nich záleží, jak často se o nás mluví, jaký je o nás vytvářen obraz, jaké názory si vytváří a přetváří společnost. Předpojatost a dlouhodobá blokáda KSČM (lze statisticky doložit) je také stylem politického boje. Čest výjimkám, jakou jsou např. Parlamentní listy, které dávají mediální prostor všem.
Dnes však, v době internetu, kdo to zkusí informace najde. Denně jsou přístupné webové stránky www.kscm.cz i nižších složek organizační struktury. Já osobně mám zřízeny stránky na adrese www.opalkamiroslav.cz. Široké veřejnosti je přístupný tištěný deník Haló noviny. Pořádáme každoročně řadu veřejných akcí. Nedávno to byly oslavy MDŽ, za chvíli proběhnou oslavy osvobození jednotlivých obcí a připravují se setkání občanů u příležitosti 1. Máje - Svátku práce. Každoročně se uskuteční na stovkách míst v celé ČR a srdečně na ně občany zvu. Určitě se stanou manifestací proti asociálnímu vládnutí současné pravicové vlády.
Zvláštní pozornost, jako vždy, budeme věnovat i předvolebním akcím, neboť voleb bude v příštím roce více než dost. Tak nám držte palce a pomozte. Jsem rád, že zájem o KSČM vzrůstá i u mladých lidí. Souvisí to také se sociální realitou v řadě rodin. Souhlasím s Vámi, že si mladí lidé zaslouží maximální pozornost. Budoucnost naší země je v nich. Je tedy potřebné, aby v politické soutěži byly viditelné i vize KSČM.
S úctou
Miroslav Opálka