ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.04.2013 13:23:19 - Božena G.

Odpověď na dotaz

podle prezidenta AKČR a senátora Veleby jsou čeští zemědělci ze všech 27 zemí EU jediný, kterým byla obálka Programu rozvoje venkova snížena. Prý ,,díky" vyjednávacím schopnostem Nečase. Co si o tom myslíte a máte nějakou možnost s tím jako europoslanec něco udělat nebo je to skutečně jen o premiérovi? Už takhle jsou na tom u nás zemědělci mizerně a to ani nepočítám takové komplikace jako je letošní zima

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2013 19:19:26 - Robert Dušek
Společná zemědělská politika je snad nejsložitější a nejkomplikovanější politikou EU, protože má zejména uchovat budoucnost zemědělství a zemědělců v EU, abychom byli alespoň z části potravinově nezávislí na dovozu potravin. V Evropském parlamentu pracuji ve Výboru pro zemědělství již čtyři roku, komunikuji a spolupracuji s našimi zemědělci velmi intenzivně a řadu věci se mi spolupodařilo ovlivnit v náš, český, prospěch. Bohužel největší možnosti vyjednávat má ve finále předseda vlády a ministr zemědělství na Radě, kde dosud k valnému úspěchu a prospěchu pro naše zemědělce nepřispívají.