Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.05.2013 16:09:40 - Lena z Prahy

ZASE JAKO ZA KOMUNISMU ???

Dobry den pane senatore,

Vite o tom, ze podle zakona schvaleneho ceskym parlamentem v roce 2011 a 2012 a platneho od dubna 2013 je kazdy zamestnavatel povinen zajistit pro sve zamestnance "zavodniho lekare", ke kteremu MUSI posilat sve soucasne i budouci zamestnance na vstupni, preventivni, a vystupni prohlidky, ktere musi (v zavislosti na veku zamestnance) probihat v urcitych intervalech, a zamestnavatel toto MUSI platit? Ten zamestnavatel, ktery to nesplni, je ohrozen pokutou az 3 miliony korun. Zaroven ten zakon rika, ze az do doby, nez zamestnanec tu prohlidku absolvuje, je pokladan za NESCHOPNEHO te prace, kterou bude vykonavat nebo uz vykonava. Tak to vypada, ze nam poslanci odhlasovali, ze jsme narod KRIPLU. Myslim, ze by stacila mala novela tohoto zakona, ktera by rikala, ze zamestnavatel je povinen UMOZNIT zamestnanci absolvovani prislusne lekarske prohlidky v dobe, ktera vyhovuje obema stranam, a byl by splnen ucel, ktery pravdepodobne nekdo v EU mel na mysli a horlivi cesti poslanci postavili na hlavu. Konkretne to je zákon č. 373/2011 Sb., ve znění pozdějších předpisů - byl dvakrát novelizován.

prováděcí vyhlášky jsou:

104/2012 Sb.
410/2012 Sb.
79/2013 Sb.

Prosim informujte o tom sve pratele a zname, at nemusime cekat na ODS, ze ten nesmysl zrusi. ODS to ma jako jeden ze svych predvolebnich planu, ale proc maji ziskavat kredit jen za to, ze z Kocourkova na druhou udelaji Kocourkov na prvni ???

Lena z Prahy

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.