Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.05.2013 10:49:56 - ma.pavlicek

K incidentu v Duchcově

Dobrý den pane senátore. Asi je v podstatě jedno jestli je člověk černej, růžovej, fialovej nebo bílej. Takovéhle chování do civilizované společnosti nepatří. Co všechno se bude muset ještě přihodit aby to tu začal stát s prosazováním práva myslet vážně. Mělo by se upravit právo, aby je šlo za tohle ihned pochytat napařit jim minimálně podmínku do týdne v prvoinstančním řízení a pořádnou pokutu. A kdo z nich by neměl na to jí zaplatit tak tu pokutu přepočítat na násobky minimální mzdy a uvedený počet měsíců tvrdě odpracovat. A do termínu zaplacení, každé pondělí odpoledne výprask rákoskou veřejně na náměstí. A celou podmínku nařízené domácí vězení. Prostě to chce konec politiky dvojího metru. Jenže dokud lidi nevyjdou do ulic tak to v Praze nikoho nezajímá. Slušní lidé zde platí státu daně a ty nemají jít jen na sociální dávky, ale taky hlavně na jejich ochranu. Jestli tohle stát neumí zabezpečit tak si žádné daně nezaslouží. Hlavně, že utrácíme za naše jednotky někde v Afgánistánu. Ty peníze bych raději viděl vynaložené za další policisty, co tu budou hlídat bezpečnost v ulicích. Souhlasíte? Je jedno za jakou stranu člověk kandiduje, toto jsou problémy, které by se měly řešit napříč politickým spektrem. Kdy se toho jako běžní občané dočkáme a jak dlouho to ještě bude trvat? Uvědomují si politici, že neřešením se posilují extrémistická hnutí a nálady ve společnosti? Děkuji za odpověď. Martin Pavlíček

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.06.2013 10:28:30 - Jaroslav Doubrava
Dobrý den, pane Pavlíčku. 
Především přijměte mé díky za Váš podpis pod položenou otázkou. Naprosto s Vámi souhlasím. Ani já nikdy neposuzoval lidi podle barvy kůže, ale výhradně podle toho, jak se chovají ke svému okolí, jak se staví k práci, k rodině atd.To je mé měřítko. Ano pane Petříku, platíme daně. Jimi si u státu platíme služby. Mezi nimi i svou bezpečnost. Platíme si jí a tedy je povinností státu nám ji poskytnout. Co se stane každému z nás, nebudeme li si své povinnosti plnit?! Už jsem napsal, že odmítám to,aby dávkožrouti, pobírali dávky za nic, jen proto, že práci považují za nejstrašnější způsob obživy, aby to nejnutnější pro jejich život byly cigarety, na které jin poskytujeme soc.dávky. Ne.Musí i oni prostředky dostávat za práci...... Ale myslím, že stačí naprosto souhlasit s tím, co ve své otázce píšete. A Já s tím naprosto souhlasím. Snad bychom měli položit ministru vnitra,naštěstí již v demisi, jestli skutečně nás chce dostat do stavu, kdy se začneme o svou bezpečnost starat sami, že jí vezmeme do svých rukou.
Zdravím Vás. Jaroslav Doubrava