Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.05.2013 12:40:03 - vlastik.72

Romská menšina

Dobrý den,
myslite si,že je ve Vašich silách,změnit přístup vlády a většiny politické reprezentace této republiky k romské menšině?Změnit zákony tak,ať jsou spravedlivé i k tzv. "bíle" většině?Aby matky samoživitelky,důchodci a další potřební dostali od úřadu stejné příspěvky jako příslušnici romské menšiny?Kteří ke všemu tyto příspěvky dostávají jen na základě své příslušností k menšině,a téměř ve sto procentech neví co je to práce a slušné chováni?
Jste přesvědčen že jste Vy nebo kdokoliv jiný schopný to změnit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.06.2013 10:22:17 - Jaroslav Doubrava
Dobrý den.

Zdánlivě jednoduchá otázka, o to složitější odpověď. Jsem rád, že za xenofobního rasistu už nejsem považován jen já sám, je nás více. A to je velmi důležité! Je to hloupost.Žádnými rasisty nejsme. Jen už máme plné zuby toho, co se děje. Plné zuby zvýhodňování cikánů. Plné zuby toho, že jim stačí natáhnout ruce a dostanou v podstatě co chtějí, bez toho, že by museli cokoli dělat.Plné zuby případů, kdy desítky, ne li stovky lidí tvrdě, po práci plnily pytle pískem, aby bránily vodě a tito dávkožrouti stáli,kouřili cigarety zakoupené ze sociálních dávek a pracujícím lidem se ještě pošklebovali a náramně se bavili, když byli vyzváni aby se také zapojili.Máte li někdo s nimi jinou zkušenost,prosím, podělte se se mnou o ní. 
Ano je nás již více, kdo chce prosadit, aby ze tito museli živit tak, jako my, tedy prací.I za cenu, že by znova zametali stokrát zametený chodník. Že by čistili lesy, natírali svodidla atd. A to tak dlouho, až by jim došlo, že k tomu, aby mohli dělat kvalifikovanou práci potřebují vzdělání a tudíž musí své děti posílat do školy. V přístupu ke vzdělání jim nikdo nebrání,krom jich samých,Musíme docílit toho, aby zákony platily pro všechny stejně. Nezavírat oči před jejich násilím. Jak je možné, že v Duchcově především vyšetřují kdo dal videozáznam na internet. To mělo to svinstvo, které se tam stalo, zůstat před námi utajené?!A takových případů je celá spousta. Co je horšího, lidé se už bojí přepadení i dětí,ohlásit policii.
A Tak bych mohl pokračovat. Ano, věřím tomu, že nás nakonec bude tolik, že dokážeme legislativu změnit a dávkožrouty k práci donutit. Už opět slyším, s prominutím, kecy o tom,jaký jsem rasista. Ano, je li za rasizmus považován názor, že by i oni měli živobytí mít za práci, ne za natahování rukou, řvaní na úřednice a zlodějny,
že jejich násilí musí být trestáno stejně, jako násilí jiných atd. atd. Jsem rasista. 
Příjemné dny přeji a děkuji za otázku. Jaroslav Doubrava