MUDr. Zdeněk Schwarz

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.07.2013 10:46:02 - Renata

Rozkrývání zločinů nejen této vlády

Zajímalo by mně, jestli policie bude důsledně pokračovat v rozkrývání zločinů nejen této vlády, ale i jednotlivých zástupců Magistrátu, kde se nezadržitelně od dob kuponové privatizace ztrácejí peníze a domy s historickou hodnotou se prodávají ke komerčnímu využití. Rada ČNB také nepracovala vždy tak dokonale, aby dokázala ohlídat zlatý poklad země, z
jako jistinu oběživa - dnešní koruna nemá cenu ani toho kovu a papírové peníze cenu potištěného papíru. Budu si velmi vážit Vaší vysvětlující odpovědi. viz jeden z textů obíhajících internet už víc než rok, nepřesné údaje o čemkoliv komentuje Český statistický úřad na Facebooku!! Stejně tak je tu několikeré vyjádření STEM, zprávy o rozkradení Českého národního pokladu komentuje člen rady ČNB, víte, že přístup k internetu má většina české veřejnosti.... prosím odpovíte mi?
Hašková
(podotýkám, že jsem členem VV byla až do nepěkné komunikace s Pražskou centrálou, která vstupem do politiky kluby naprosto přehlédla, rozpustili jsme se).

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.07.2013 9:32:33 - MUDr. Zdeněk Schwarz
Dobrý den,

tento dotaz směřujte na příslušná místa, a to na Policii a na Ministerstvo vnitra. Takovéto informace nemám k dispozici a ani je mít z logiky věci nemohu. Pokud máte takto závažné informace vč. důkazů, tak jste jistě sama podala trestní oznámení a budete přímo informována, pokud jste v oznámení uvedla, že chcete být informována o výsledku šetření.

Já tomu všemu, co se objeví na internetu, nevěřím, pokud k tomu nemám potřebné důkazy a informace z věrohodných zdrojů. Facebook nepoužívám. Samozřejmě vím, že internet je přístupný široké veřejnosti.

Hezké léto

Schwarz