Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.07.2013 2:27:20 - Martin00

EU

Dobrý den pane prezidente.Vážím si Vás, a doufám že si vážíte i nás.A teď otázka Řekl jste , že budete vlastně podporovat spodních deset mil. lidí v této republice.No a podle průzkumu většina národa nechce mít co společného s EU. Proč tedy tu vlajku?Chcete i Euro(měnu) nebo si dokonce přejete Spojené státy evropské? Opravdu se mi to nelíbí, chci aby jsme byli suverení stát, tak jako se to povedlo Islandu, který z EU vystoupil a daří se mu.Teď ke globálním problémům, celosvětovej systém je jeden velkej matrix, školy vychovávají roboty, roboti chodí do práce, tam pracují na svoje šéfy a od nich se zase hromadí peníze k bankéřům velkých centrálních bank, např. Rotshieldům určitě víte o kom je řeč.A oni zase podporují války, a supportí teroristy.Nejsem žádný konspirátor, jen optimista se svým zdravým názorem.Kapitalismus jen ničí Svět, a pokud to bude pokračovat dlouho tu nebudeme a to jen kvůli nenasytnosti velkých korporací.Hodně zdraví, držím vám palce.Díky za odpověď Váš volič.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2013 13:27:35 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, dle mého názoru není možné v dnešním světě fungovat jako osamocený ostrov v moři. Dlouhodobě se vyjadřuji jako eurofederalista a především optimista a věřím, že například přijetí EURA nám v budoucnu ekonomicky velice pomůže. Ohledně kapitalismu, jak se říká, žádný směr není zcela správný. Ale je třeba, aby se každý občan zasloužil o změnu. A tuto změnu máte v rukou i Vy, při hlasování ve svobodných volbách.