Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.07.2013 8:48:57 - roduch

Severní Morava

Vážený pane prezidente, sympatizuji s Vámi a také jsem Vás volil. Po dlouhých letech zmatků, arogance a podvodů v naší politice svitla naděje, že se může díky Vám něco začít měnit a taky se tak už děje. Díky Vám moc za to. Jistě jste zaregistroval, že v kraji, kde žiji (viz mé foto - Lysá hora za mnou), tedy v Moravskoslezském kraji hrozí rapidní nárůst nezaměstnanosti. Pracuji jako důlní technik již 25 let, ale to co se teď děje jsem nezažil - nehrozí jen kolaps těžkého průmyslu v kraji, ale i všech návazných odvětví. Můžeme doufat, že nás nenecháte s novou vládou bez povšimnutí a pokusíte se nám pomoci, než nás cizí majitelé zlikvidují? Díky předem, přeji pevné zdraví a hodně sil v další obrodné práci

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2013 16:41:37 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, s ministrem práce a sociálních věcí jsem vedl již několik diskusí. Osobně zastávám názor, že je třeba, aby stát investoval do nových pracovních míst ve všech regionech. Stoupající nezaměstnanost mě velice znepokojuje a věřte mi, že za svým názorem si budu stát i nadále.