Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.07.2013 18:00:37 - Řehoř

Vážený pane presidente,

prosím mám dotaz ohledně KSČM.Proč jste všichni zaujati proti této straně?Není přeci žádným tajemstvím,že v ostatních stranách jsou právě ti,co rychle převlékli kabáty a dnes se tváří jako by jim bylo vždy ubližováno.To je dobré tímto vymývat mozky těm kdo tu dobu nezažili a kdo někdy v 50 tých letech zažil nějakou křivdu.Ovšem dnes je to o něčem jiném je to pouze strana,která uznává jinou názorou cestu a nemají nic společného s děním v 50 tých letech.Proč třeba se neodsuzuje p.Nečas bývalý funkcionář SSM??Prosím nastolte už v tomto směru nějaký pořádek a berte všechny strany jako strany parlamentní .Není to fér.Čeho se všichni tak moc bojí??Je lepší člověk,který tuneluje stát,nebo člověk který se hlásí k nějaké myšlence??Děkuji za Vaši odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.08.2013 16:47:19 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, několikrát jsem uvedl, že je rozdíl mezi kom.stranou před rokem 1989 a po roce 1989. Bude záležet na voličích, kteří ve svobodných volbách rozhodnou, jak velkou podporu kom.strana má.