RNDr. Marta Bayerová

Angažuji se i v občanské iniciativě Alternativa zdola
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.07.2013 17:23:02 - capablanca_jet

Dotaz? Rasismus nebo.. jak byste to ohodnotila?

Paní senátorko, protože jste v jednom klubu s tímto pánem - Doubrava se jmenuje - http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Senator-Doubrava-ctenari-Davkozrouti-kupuji-chlast-rvou-a-natahuji-ruku-At-pracuji-278990

přepokládám, že přeci jen sdílíte nějaké společné hodnoty? Jak vnímáte ale tahle jeho vyjádření? Myslím, že min. začínající rasista by se za ně nemusel stydět. Chápu, že ten Váš klub je především o penězích, ale je ještě něco, čím tedy mohou jít někteří politici příkladem než jen tímto?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.07.2013 9:00:54 - RNDr. Marta Bayerová
Vyjádření senátora Doubravy jsem od něj osobně neslyšela, ani nečetla, jestli se tak vyjadřuje do tisku, není to otázka příslušnosti k nějakému klubu, jsou to jeho názory. Myslím si, že bychom se v tomto případě neshodli. Celá problematika je hlubší a ani v tomto případě se nemohou všichni „házet do jednoho pytle“. Nezávisí na „rase“, ale na charakteru člověka, kterého ovšem jeho okolí vychovává.