Milan Chovanec

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.07.2013 18:27:08 - Jaroslav Mencl

Pane hejtmane, nezaspali jste?

Všichni vzdělaní lidé v této zemi, pokud ještě neztratili paměť vedí, že duo Sobotka-Zaorálek má u našeho pana prezidenta sleveno, Rok 2003 se tak snadno nezapomíná.
ČSSD je dnes ve stavu v jakém byla ve dvacátých letech minulého století a položme si otázku. Co to porodilo? Byla tady KSČ a na dlouho. Co asi porodí v této době?
Osobně se domnívám, že hejtmani v čela s panem Haškem mají právě teď šanci pozici strany stabilizovat, ale musí se zbavit Sobotky, Zaorálka, Urbana,Orgoníkové a možná ještě několika lidí.Máte k tomu jen dvě možnosti. Mimořádný volební sjezd, nebo založit Novou soc.demokracii. Jarda Mencl

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.07.2013 13:40:09 - Milan Chovanec
Dobrý den, hejtmani vědí, že na zradě se nedá stavět nic, co má mít pevné kořeny a budoucnost. Proto žádnou novou sociální demokracii nezakládají a ani zakládat nebudou. Volební sjezd ČSSD byl letos na jaře. Lídrem byl zvolen Slávek Sobotka a ten spolu s Michalem Haškem a ostatními místopředsedy tvoří tým. To, že dnes vedeme vnitrostranickou diskusi, je přece v demokratické zemi normální. Možná je to někdy vášnivě a hlasitě, ale i to k politice prostě patří.