Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.07.2013 14:22:14 - Tob

Zákon o poště a jeho novela.

Srdečně zdravím, pane Okamuro.
Vím, že to asi není ve vaší oblasti zájmu, a že to hlavně není palčivý problém české politické, právní či ekonomické scény, ale je to problém, který komplikuje, a zbytečně otravuje práci několika tisíc pošťáků po celé republice. Každý den.
Neznám přesně tento zákon (kde ho najdu?), avšak jeho novela/vytvoření zákona by nepřišla státní pokladnici na jedinou korunu. Pouze by došlo k "nařízenému" zefektivnění práce.
A v čem že spočívají ty problémy? Vezmu to z pohledu doručovatele brigádníka. A začnu u obálek. Sere se do toho každé druhé papírnictví a jen obálek se zeleným pruhem je 20 různých druhů. Pošta má svá razítka, své postupy, tu musí být tohle, tu tamto. Jenže obálka si diktuje toto. Tím dochází jednak ke zpomalení a redundanci..
A je toho mnohem víc, čili mě prosím kontaktujte, a můžeme se o tom pobavit. Pokud jde o návrh zákona, vypracovat ho můžeme sami, a Vy byste jej pouze navrhnul ve sněmovně, protože na to asi samotný občan právo nemá... :-)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.