Ing. Lenka Andrýsová

  • LIDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.08.2013 15:29:05 - sanny

kandidátka LIDEM

Dobrý den, děkuji za vaši odpověď, že máte facebook je chválihodné, bohužel není v možnostech občana sledovat na facebookové stránky každého poslance. A pro je je důležité mít informace pohromadě, propojeny, žádné složité hledání. Nejsem už nejmladší. Nyní dotaz. V jedné z odpovědí uvádíte, že chcete znovu kandidovat do PS? Jakou šanci straně dáváte a je vůbec možné, aby skupinka lidí kandidovala jako stana? Dáte vůbec ve všech krajích dohromady kandidátku? Děkuji za odpověď, které věřím, že se mi dostane, když věnujete čas i odpovědím na stále stejné dotazy. To lidi neumějí číst nebo jsou tak natvrdlí, že jim to nestačí ,,slyšet" jednou? Já si o nich a jejich dotazech myslím své...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.08.2013 13:38:32 - Ing. Lenka Andrýsová
 Dobrý den, rozumím, že sledovat Facebook 200 poslanců je nemožné. Děkuji taky za pochopení s opakujícími se dotazy ;) Ano, do sněmovny kandidovat chci. Věřím, že naše strana má své místo v naší politice. Proč? Protože pracujeme na tématech jako rozumné úspory veřejných peněz, průhlednost hospodaření státu a financování politických stran a zjednodušení kontaktu občana se státními institucemi (třeba prostřednictvím e-governmentu). V tomto ohledu tu v Česku máme ještě hromadu práce, o kterou podle mě občané stojí, a my se jí nebojíme. Naopak ji máme rádi. Nicméně současně nemá naše strana nejlepší preference. To je pravda a je to problém. S každým problémem se ale dá bojovat. Kdybych se problémů bála, nemohla bych v politice působit. Co se týče kandidátek v krajích, ještě je sestaveny nemáme, ale věřím, že se nám to podaří. Hezký den ze Sněmovní ;)