Ing. Lenka Andrýsová

  • LIDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.08.2013 14:24:05 - žluťásek

rozpad LIDEM?

Dobrý den, moc nechápu postoj vaší expředsedkyně. Proč jste tenkrát přešla k LIDEM a nelitujete toho? Podle mě to byla od ní zrada. Nebo skutečně byla zbytek starti proti vládě? jak probíhala stranická diskuze na toto téma? A deklarovala při ní Peak svůj názor, který nyní prezentuje? A ještě jeden dotaz, co bude se stranou ale i s vámi samotnou dál?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.08.2013 8:06:15 - Ing. Lenka Andrýsová
 Dobré ráno, odchodu z VV rozhodně nelituji a jsem ráda, že jsem s Karolínou Peake pracovala na řadě skvělých témat. Nedávno jsme zrovna předkládaly společně novelu zákona o jednacím řádu. Spolupracovaly jsme i na dalších tématech jako otevřená data, průhledné financování stran, jednotná prezentace ČR navenek atd. Za to jí musím poděkovat. Každý člověk má právo se rozhodnout podle sebe. Karolína Peake se rozhodla nehlasovat a fakticky podpořit vládu Jiřího Rusnoka a posílit pozici Miloše Zemana. Rozhodla se taky rezignovat na pozici předsedkyně strany. To nás hodně překvapilo, ale prostě se to stalo. O krocích Karolíny Peake jsme se dovídali od kolegů z TOP09, nebo z médií. Odnáším si z toho velké ponaučení. Člověk se v práci může spolehnout jen sám na sebe. Politika taková prostě je a jen tu lidskou stránku politiky nezměníme. Změnit můžeme pouze sami sebe. To, co je pro mě v politice konstantou, jsou moje principy, za které bojuji- rozumné úspory, průhlednost hospodaření státu a politických stran a snižování byrokracie.
Co bude se stranou LIDEM? Svolá se Republiková rada, pak sněm. Tam se rozhodneme co dál. Uvidíme, jak překonali šok z nečekaných kroků Karolíny Peake naši členové.
Co bude se mnou? Uvidíme. Moje témata mě fakt baví. Asi vymyslím nějaký projekt, kde budu moci zúročit to, co jsem dosud zjistila. Byla by škoda, aby stát nezrušil Cukrárnu Ministerstva vnitra a zbytečně utrácel na dalších absurditách, na které postupně přicházím. Jinak bych se těšila i na práci pro soukromý sektor, nebo podnikání. Tak bych nasbírala ještě více podnětů, co v našem státě zlepšit :)
Mějte se,
Lenka Andrýsová