PaedDr. Alena Gajdůšková

Vždy na Vaší straně!
  • SOCDEM
  • Zlínský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.08.2013 21:10:21 - Renata

Vážená paní doktorko

Bude mi 63 let, jsem OZP, díky intenzivnímu sportu v mládí. Já se neobracím zpátky z nostalgie, ale už můžu i srovnávat - proč tehdy bylo plánované školství, stavěly se přehrady, potřebovali tedy stavební inženýry. Dnes nemá mladý člověk ani uplatnění i když má vzdělání - VŠ jsou na recepcích, někteří i na pokladně marketu, protože jsou všichni ekonomové a nadnárodní podniky mají své ekonomy, kolik tu zbylo českých podniků, které by je zaměstnaly? Mizí jeden po druhém, JAWA, AVIA..... snad dáte tu naší nesoběstačnou a na dovozu podřadných potravin závislou zemi do pořádku. Víte, neběhám zprava doleva a obráceně, v roce 1969 jsem měla starost, jestli mi dovolí aspoň odmaturovat, na VŠ jsem byla nežádoucí, ale nemrzí mě to, měla jsem čas vychovat děti, které už vychovávají své a vidím jak, tak jsem je asi zle nevychovala. Za těch téměř 24 let stačily vlády rozbít to, co bývalo základem každého státu - rodinu. Které mámě dnes zbyde čas na pohádku nebo na povídání? Držím palce R.Hašková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.10.2013 14:30:46 - PaedDr. Alena Gajdůšková

Vážená paní Hašková, bohužel máte pravdu v mnohém. Věřím, že volby vyhrajeme a budeme moci vytvořit lepší podmínky právě pro ty mámy.

S pozdravem

Alena Gajdůšková