ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.09.2013 11:50:47 - Dastenn

Dotaz

Vážený pane.
Obracím se na Vás jako poslance, který může v současné době přispět k vytvoření lepší společnosti, než tu v které se nyní nacházíme a žijeme. Musím přiznat, že jako pravý Čech se za sebe i za ostatní stydím. Byli jsme stát plně soběstačný a bohatý, neměli jsme dluhy, spíše nám dlužili. A kde jsme dnes? Co naše vlády za těch dvacet let dokázali?
Již delší dobu mě trápí způsob jednání mezi podnikateli a zaměstnanci. Přišel jsem o zaměstnání a nezbylo mi nic jiného, než zkusit podnikat. Práce je dost, i když ne zrovna v regionu, ve kterém člověk žije. Problémem který mě nejvíce trápí a doslova mě položil na lopatky je neplacení mezi podnikateli. Nechtěně jsem narazil na podvodníka, pro kterého jsem pracoval. Odvedl jsem si řádně svoji práci a předal jsem ji. Bohužel, když došlo na vyrovnávání a na fakturaci, tento člověk jako jednatel firmy začal uhýbat a vymlouvat se.
A tímto se dostávám k vlastní otázce. Proč tu nejsou stejné zákony pro placení, jako je to v Rakousku

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.