ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.09.2013 11:53:23 - Dastenn

Dotaz

, nebo v Německu. Tam se podnikatelé bojí nezaplatit. Došlo by totiž po oznámení k zablokování účtů a pozastavení činnosti. A jestli nejsem mylně informován, tak tuto pravomoc má finanční úřad. Takže si každý tam rozmyslí neplatit, nebo podvádět. Jestliže u nás to funguje na principu, možná ti něco zaplatím, nebo až časem, tak dochází k likvidaci podnikatelů na úrovni subdodavatelů. Tím padá jeden za druhým a mizí pracovní místa. Pochopitelně stát přichází o daně. Protože podnikatelé ani jejich zaměstnanci nemají z čeho platit. A Ti jež mají neoprávněně získané peníze si žijí na úkor druhých. Jedná se vesměs o prostředníky bez zaměstnanců schované pod hlavičkou firem s.r.o. Vláda neustále hledá peníze, které ji chybí a tady si nechá doslova utíkat miliardy. A nejen zde.
Dalšími jsou investoři, kteří záměrně prodlužují splatnost jen proto, aby mohli nechat peníze na účtech, aby jim naskočily úroky. A ty jsou dost velké, když se jedná o miliónové investice a nechají je zúročit v bank

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.