Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.09.2013 16:56:29 - jzabijak

Šašek, maskot, podraz. Zeman a jeho Mynář bavili národ na účet Kalouska s knížetem. Pokračování zde

Dobrý den vážený pane prezidente Zemane,
četl jsem tento článek a moc Vám fandím. Většina je pravda. Dám se úryvek s kterým nesouhlasím, tak to vidí jen pan Fila. Já cítil na vlastní kůži, že jsem se měl za Vás dobře a to není o hlasech. To je o člověku. Vy nejste z těch co jen slibují! Já si myslím, že se řídíte hlavně podle lidí a jednáte za ně, ale i za sebe. Vy se totiž, jako málo kdo, dovedete vcítit do obyčejného člověka. Co vy na to?

„Miloš Zeman je velký rétor a má velkou empatii pro to, co chce dav slyšet, a to jak u nás, tak v zahraničí. A je schopen říkat cokoli, o čem si myslí, že mu přinese ohlas u většiny. To je jeho základní problém. A když má pocit, že ta většina chce slyšet něco jiného, tak klidně změní svůj názor,“ hodnotí prezidentovo půlroční účinkování v médiích Karel Hvížďala.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.09.2013 15:59:34 - Ing. Miloš Zeman
 Dobrý den, velice Vám děkuji. Ale domnivám se, že mé činy by měli hodnotit především druzí, nikoliv já. Každopádně veškeré své kroky činím na základě svého nejlepšího vědomí a svědomí.