Jiří Hemerle

  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.09.2013 7:06:30 - Hanick

Komunisté zde 23 let nevládnou

a v zemi je nastláno mrtvých a popravených celá řada - se závažím na nohou, smyčkou kolem krku, kulkou v hlavě. Klidně by to měli dostat nyní do rukou, protože Vaši kolegové pravičáci a další nekomouši dokázali 1, 8 biliónu za tu dobu vykrást. Rozprodali majetek své vlasti, to co za komoušů vydřeli jejich otcové a dědové a před nimi další předci. Nepatří nám v této zemi téměř nic, ani banky, ani média,,a už ani pozemky. Klidně bych je nechal vládnout alespoň jedno období - nebo z čeho Váš strach vychází? Z vlastního svědomí? Že by se jednou mohlo zpětně zjišťovat, které kurvy zlodějské byly u vesla během 23 let?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.09.2013 22:45:51 - Jiří Hemerle

Opět já nemám pocit že máme nastláno mrtvými. Strach z mého svědomí, vždyť mne vůbec neznáte. Přijeďte se podívat do naší obce kde jsem byl zastupitelem a zeptejte se lidí jaká jsem kurva zlodějská. Možná se dozvíte, že svůj plat zastupitele za celé období jsem věnoval na výstavbu dětského hřiště a uvidíte jej na vlastní oči. Znám mnoho čestných lidí, kteří nikdy nekradli a komunisti s nimi naložili nehezky a tak znám dost  komunistů kteří kradli jako straky.