Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.09.2013 20:06:59 - Luboš K

Zadání: Hnutí Úsvit přímé demokracie HLEDAT

Výsledky hledání v profilech

Bohužel jsme nenalezli žádný odpovídající profil. Je možné, že hledaný profil není na ParlamentníListy.cz zaregistrován, nebo došlo k překlepu při zadávání požadavku k hledání. Prosíme, zkuste Profil vyhledat znova.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.09.2013 15:39:55 - Tomio Okamura
 ODPOVÍDÁ REDAKCE:

Vážený pane, server ParlementníListy.cz dává prostor bez výjimky VŠEM politickýcm stranám a hnutím, které jsou řádně registrovány, na základě § 9 zákona č. 424/1991 Sb., o sdružování v politických stranách a v politických hnutích, ve znění zákona č. 340/2000 Sb., u Ministerstva Vnitra.

Co se týká profilu politické strany Úsvitu přímé demokracie Tomia Okamury, tento profil je v našich číselnících založen, ale i přes opakovanou výzvu si správu tohoto profilu žádná odpovědná osoba z Úsvitu přímé demokracie ještě nepřevzala. Proto tento profil, jako neaktivní, nemůžete nalézt přes vyhledávač.

Podmínky registrace jsou detailně popsány ve Všeobecných pomínkách serveru ParlamentníListy.cz. V Etickém kodexu ParlamentníListy.cz naopak naleznete podmínky pro pokládání dotazů. Váš "rádoby dotaz" je svou podstatou falešným obviněním, proto jsme se na něj rozhodli reagovat přímo na profilu pana Okamury.

Děkujeme za pozornost a přejeme hezký den,
za tým ParlamentníListy.cz

Jiří Čermák
technický a produktový ředitel