Zdeňka Tajovská

  • STAN
  • Dušejov
  • místostarostka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.09.2013 17:16:47 - Petr Malý

Komentář ad1, ad2) - Několik otázek

Děkuji mnohokrát za Vaše odpovědi.
Pro mě jste se tímto stala jen dalším politikem tlučhubou, který nezmění vůbec nic.

ad 1) Za velké peníze postavíme silnice a budeme lákat investory, ačkoli nevíme co se bude vyrábět - ani my, ani investoři, jen když budou nějaké dotace. Podfinancované zdravotnictví, co to je? To znamená sebereme někde peníze – zdražíme rohlík nebo zvedneme daně a narveme je opět tam, kde se neumí hospodařit. Takže jen líbivá odpověď. Až půjdete do kteréhokoliv státního zdravotního stánku, všimněte si, že protéká každý druhý hajzlík. Správnému hospodáři se to neděje neb mu odtékají peníze. V současné době je jim to jedno, protože odněkud peníze přijdou. Obdobně je to v v celé státní sféře a na úřadech.
ad 2) Jsme v České republice, ne na Sibiři či Aljašce, blízko v ČR je odkudkoliv, kamkoliv. Divím se, že Vás neznepokojuje vzdálenost 65 km od skladu JO v Dukovanech v plechovém hangáru na povrchu. Pravdu máte v tom, že skalní útvary v lokalitě jsou opravdu pěkné. P.M.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.10.2013 13:28:49 - Zdeňka Tajovská
Dobrý den, 
odpověď na dotaz jsem zahrnula do celkové odpovědi u posledního příspěvku.
Hezký den přeje
Zdeňka Tajovská