Zdeňka Tajovská

  • STAN
  • Dušejov
  • místostarostka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.09.2013 17:24:22 - Petr Malý

Komentář ad3) Několik otázek

ad 2) Až budete příště Čeřínek hájit, tak rostlinstvo je „FLÓRA“, FLUORA je zubní pasta, tak ať si z Vás nedělají voliči prču..

ad 3) Zde jsem čekal co odpovíte o svém skorospolupartajníkovi. Logicky nemůžete psát nic jiného.
Zpomalení rychlosti naskakujících dluhů na počitadle ČR jsem v důsledku jeho činnosti nezaznamenal, na tom se asi shodneme. Předpokládám, že se shodneme i na tom, že ministr financí má právo učinit přítrž milionovým odstupným pro rádoby manažery polostátních firem – což jsem neviděl. Zaznamenal jsem však to, že sáhli na dávky nemocným, invalidům a podobným chudákům – možná proto, aby to odstupné bylo z čeho vyplácet, vše pod vlajkou úspor.
Zajímavé je to, že našim „blonďákům“ okupujících sociálky nikdo dávky nesnížil, rovněž k práci za pobírané prebendy je nikdo nedonutil. To je hospodářství ! INU Turecko !
Souhlasím však s tím, že je daleko lepší než p.Sobotka neboť ten až se tam dostane, tak nám předvede, že je stále z čeho rozdávat.

Malý Petr



Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.10.2013 13:29:02 - Zdeňka Tajovská
Dobrý den, 
odpověď na dotaz jsem zahrnula do celkové odpovědi u posledního příspěvku.
Hezký den přeje
Zdeňka Tajovská