Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.10.2013 19:06:50 - Votýpková Věra

Paní Černochová

Dle vizáže jste ještě mladá a máte připomínkování ke komunistům. Co udělal Filip 50 léta,ale kdeže víte je mi 60 zažila jsem socík v 89 jsem necinkala klíči,neboť jsme věděli jak to bude,za komunistů jsme si postavili dvougenerační dům,kdebychom dnes na něj vzali. Respektujte prosím i druhou stranu jiné názory já vždy respektuji názory toho druhého buď má pravdu či nemá a pak to řeším. To samé je s Filipem sečkejte až se to stane,já bych byla ráda více než překabátění lidi typu Nečase a dalších Nenapadejte náš stát je vykradený kde nic tu nic o to se zajímejte o lidi a ne o to že ten bude či nebude,řešte život nás obyčejných lidí důchodců výsměch 45,-valorizace a to mi vezme banka na poplatky. Už jste Československo jako takové podělali dost ani klika u dveří nám nepatří,jste šílení po moci.Vyjděte měsíčně s 9 000,- Kč a uvidítemusíme šetřit energie ani nezatopíme to jsme chtěli,ale vůbec ne. Tak se ptám kdy tento bordel skončí. Mgr.Veronika Vot.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.10.2013 14:49:08 - Mgr. Jana Černochová
Vážená paní magistro,

i ve svém věku mám právo vyjádřit svůj názor na komunismus, který jsem také zažila. Komunismus, a konkrétně komunistický režim, který tu byl před rokem 89, popírá svobodu občanů. Proti této ideologii se budu vždy vyhraňovat. To je moje politické přesvědčení. Nemyslím si, že by se občané měli hůře než před rokem 89, naopak! Sociální problémy jsou součástí každé demokratické společnosti a právě pravicová politika je umí nejlépe minimalizovat. Toto přesvědčení krásně vystihl Winston Churchill, který řekl, že kapitalismu je vlastní jedna nespravedlnost - nerovnoměrné rozdělení bohatství, zatímco socialismu je vlastní jedna "spravedlnost" - rovnoměrné rozdělení bídy.

S pozdravem

Mgr. Jana Černochová