Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.10.2013 19:23:30 - luger

Paní Černochová

Ta vaše strana lumpů napáchala tolik zla obyčejným lidem a proč kritizujete Zemana který zastavil vaši protilidovou vládu Nevím proč by Filip nemohl vystřídat vaší Mirku se síťovkou která šla všem darebákům na ruku. Vždyť on má daleko vyšší vzdělání jak vaši kandidáti.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.10.2013 14:50:37 - Mgr. Jana Černochová
 Dobrý den, 

nesdílím s Vámi Vaše přesvědčení. Koaliční vláda vedená ODS podle mého názoru byla ve svém souhrnu pro občany ČR přínosná. Možná se tyto přínosy nedařilo prezentovat v takové míře, v jaké se mediálně útočilo na dílčí nezdary. Koaliční vláda ale rozhodně nebyla protilidová. Naopak. Prezidenta Zemana kritizujeme obecně ze stejných důvodů, z jakých nechceme aby pan Filip vystřídal paní Němcovou. Vážíme si demokracie a svobody, kterou jsme 23 let budovali a rozhodně se nechceme vracet do doby předcházející, do doby, kdy parlamentní demokracie byla prázdnou floskulí, stejně jako svoboda občanů.

S pozdravem

Mgr. Jana Černochová