Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.10.2013 9:39:31 - radek nýl

politika ODS

Pane senátore, víte co moc nechápu, ODS je na tom s preferencemi hodně špatně a to především kvůli vládě s VV a TOP 09. Proč tak chcete jít do znovu do koalice jen s Topkou a už předem vylučujete spolupráci s ostatními stranami? Vždyť to není tak dlouho, co jste i vy tvrdili, že jste museli častou ustoupit a rezignovat tak na pravicoví hodnoty kvůli topce (např. zvyšování daní). A ještě jedna věc by mě zajímala, kdy ODS zvolí nového předsedu? A prozradíte váš typ? Doposud jsme fandil Němcové, ale myslím, že tom nezvládá a je zbytečně útočná. Nemyslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.10.2013 13:09:50 - Miloš Vystrčil

Pěkně zdravím.

Osobně ctím zásadu, že o koalicích se jedná až po volbách. Na druhé straně subjekty jako Ano nebo Úsvit jsou skutečně velmi specifické a představa, že s námi sedí za vyjednávacím stolem a bavíme se o možné koalici je pro mě téměř strašidelná. S KSČM si to samozřejmě nedovedu představit vůbec.

To, že TOP 09 a zejména někteří její ministři ve vládě selhali a ODS nyní nese někdy mi připadá dokonce větší část nákladů těchto selhání (měli jsme premiéra), je pravda, ale nezbývá než to přijmout a poprat se s tím.

Co se týká budoucího předsedy ODS, jsem přesvědčen, že je třeba vyčkat na výsledky voleb. Svůj typ si zatím tedy nechám pro sebe. :-).

S pozdravem Miloš Vystrčil