Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.10.2013 18:22:46 - VLADIMÍR DEDEK

pro P.L-PROČ CENZURUJETE "NĚKTERÉ PŘÍSPĚVKY??! Žijeme "snad" v demokracii.

NEBO NE?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.10.2013 19:13:50 - Ing. Miloš Zeman
 ODPOVÍDÁ REDAKCE:
Vážený pane, 
ParlamentníListy.cz jsou k názorům svých čtenářů a uživatelů maximálně liberální a mohu Vás ujistit, že z naší strany v žádném případě nejde o cenzuru. Ctíme v maximální možné míře svobodu slova. 
Pokud již dojde k odstranění nějakého diskusního příspěvku, pak pouze v případě závažného porušení platných zákonů České republiky, či obecně uznávaných morálních hodnot. Více se dozvíte v Etickém kodexu služby ParlamentníListy.cz .
Pokud se Váš příspěvek nezobrazil, pravděpodobně jste jej publikoval pod článkem publikovaným Politikem, Institucí nebo Obcí (tedy pod příspěvkem na Profilu), kde jde o tzv. diskusi  "redigovanou"  - zobrazení příspěvku schvaluje majitel Profilu (Politik, Instituce, Obec) a příspěvek se zobrazí teprve po schválení. Funkcionalita redigované diskuse je popsána v bodě 18 Všeobecných podmínek používání služby ParlamentniListy.cz .
Zároveň si Vás dovoluji upozornit, že tento Váš dotaz je porušením Etického kodexu služby ParlamentníListy.cz . Cílem serveru ParlamentníListy.cz je rozproudit věcnou diskusi mezi volenými zastupiteli a voliči. Pokud máte jakoukoliv smysluplnou otázku na pana Prezidenta, můžete mu na serveru ParlamentníListy.cz položit dotaz. Pan prezident pravidelně našim čtenářům dotazy týkající se jeho osobně odpovídá, nemůže však odpovídat za ParlamentníListy.cz .
Pokud chcete položit dotaz redakci ParlamentníListy.cz, můžete tak učinit e-mailem na adrese redakce@parlamentnilisty.cz (redakční část), nebo superadmin@parlamentnilisty.cz (profilová část). Další možnosti spojení jsou uvedeny na každé stránce, v patičce, pod odkazem "redakce". 
Děkujeme za pozornost a přejeme hezký večer,za tým ParlamentníListy.cz
Jiří Čermáktechnický a produktový ředitel