Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.10.2013 0:02:18 - basaplnakomaru

Ještě nebyly volby,

a vy už chcete zakazovat kouření na veřejnosti? Dík za odpověď koho volit. Vy to nebudete! Myslím že je spousta daleko důležitějších věcí, které je třeba promptně řešit než cigareta na ulici. Proč chcete kopat do jedné skupiny občanů, když nechcete řešit daleko závažnější problémy? Odpověď je jasná: Populismus! Mě zakážete cigaretu zatímco soused bude obden trávit v klídku večery u táboráku? Já budu s pitomou cigaretou za obtěžovatele zatímco ostatních si vaše snaha po regulacích nevšimne? Dík, vy můj hlas ve volbách rozhodně nedostanete. Ani totalitní komunisté nenavlékali podobné náhubky, o které se snažíte vy!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.10.2013 10:34:26 - Tomio Okamura
Nikde jsem kouření na veřejnosti ne zakazoval. Asi si to pletete s tím, že jsme pro, aby se nekouřilo na veřejných místech (zastávky, vybraná veřejná místa ve městech) a naopak, aby se kuřáci přemístili do kuřáckých restaurací barů pivnic, kde bychom naopak kouření nezakazovali. Principem je, aby nekuřáci nebyli obtěžovaní a na druhou stranu aby kuřáci i majitelé barů měli také svobodu volby. Samozřejmě kouření doma nebo třeba na zahrádce nikdo nikomu nebere.