Mgr. Karolína Peake

  • LIDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.10.2013 19:33:12 - Bolševník

Dobrý den

docela by mně zajímalo co jste si myslela při odvolání Picka a Bulanta,věděla jste co děláte a také jste musela vědět co se na MO dějě,taky jste musela vědět o sledování Nečasové a muselo vám být jasné,že to Nečas tak nenechá,Picek je s prominutím srá... tet leze do zadku Zemanovi a kdo ví čeho se na MO ještě dočkáme.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.10.2013 17:02:57 - Mgr. Karolína Peake
Dobrý den. 
Věděla jsem přesně co dělám, když jsem odvolávala prvního náměstka gen. Picka a šéfa Národního úřadu pro vyzbrojování gen. Bulanta. Na pozici prvního náměstka jsem chtěla mít někoho, koho bych mohla považovat za svou zcela spolehlivou pravou ruku a nikoli za pravou ruku premiéra Nečase případně paní Nagyové. Generál Bulant ve své pozici porušil zákon o zadávání veřejných zakázek (což konstatoval ÚOHS) a armádní nákupy byly jednou z věcí, které jsem hodlala zcela zprůhlednit. Rozhodně jsem neměla v plánu dostat se do stejné pasti jako svého času Vlasta Parkanová, za kterou dělali rozhodnutí jiní, ale ona za ně nyní nese trestní odpovědnost. O sledování paní Nečasové jsem opravdu za ten týden na MO neměla ani nejmenší tušení, rozhodně mě o této své činnosti vojenští zpravodajci neinformovali. Ale později mi odhalení této kauzy vysvětlilo tu neuvěřitelně hysterickou reakci premiéra na mé personální kroky. Mějte se hezky a díky za dotaz. 
S pozdravem, Karolína Peake