Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.10.2013 10:21:46 - Štastný

Dotaz.

Když ( oslovení vynechám) jde o přízeň voličů, kdy začnete více odpovídat na dotazy čtenářů? Záleží na voličích? Víte, že máte asi štěstí, že jste se s podporou přítelů dostala tak vysoko na kandidátce, jinak by jste byla nevolitelná?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.10.2013 14:56:33 - Mgr. Jana Černochová
  Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Vážený pane Šťastný, 

na dotazy občanů se snažím odpovídat pravidelně a všem. Nejen na tomto portále, ale i na svém Facebookovém profilu nebo v rámci dopisů od občanů Prahy 2. Možná Vás zklamu, ale ODS je jednou z mála stran, která má plně demokratické sestavování kandidátek na více úrovních. Jsem ráda, že jsem od svých stranických kolegů získala důvěru nejen na místním, ale i oblastním a regionálním sněmu. Svoji nevolitelnost posoudit nemohu, protože jedinou opravdovou zkouškou volitelnosti jsou svobodné volby. Těší mě ale, že jsem v posledních sněmovních volbách získala 2. nejvyšší počet preferenčních hlasů z kandidátů ODS v Praze a především, že jsem po necelém půlroce získala absolutně nejvíce preferenčních hlasů v mé rodné městské části Praha 2.

Hezký den

Mgr. Jana Černochová