PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.10.2013 11:38:46 - šp

V kterém režimu by se komunisti měli lépe než dnes?

Tak pane Ransdorfe, už dost těch citací a mouder. Kontinuita i dikontinuita vaší strany i vaší osoby je jasná z hladiny alkoholu ve vaší krvy i z dluhů, které máte! Co takhle si dát odpočinek a když jste se již v tomto našem kapitalismu spolu s kolegy napakovali, trochu nebo občas ppoděkovat za to vaše dvacetileté mlaskání. V kterém režimu byste se takto měli? Na Kubě?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.10.2013 9:35:59 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Váš příspěvek je legrační. Pokud jde o alkohol v mé krvi, na rozdíl od některých jiných politiků, já nemám potřebu pít alkohol. Mám rád dobré víno, ani koňak není špatný, ale řídím se řeckou zásadou méden agan, neboli nic příliš. To jen, že tak máte rád ta moudra a citáty. Jinak ve Vaší krvi je správně, nikoli ve Vaší krvy. Snad je to ale překlep a nikoli důkaz toho, že jste flákal češtinu. Mé dluhy nejsou věčné a jsou soukromou věcí, na rozdíl od prohřešků četných jiných politiků. A lží kolem nich bylo víc než dost. Já jsem nevyhledávám nikdy žádný luxus a jenom v kulturní spotřebě jsem nestřídmý. V minulé době jsem se necítil nijak zle. Nebyl to ráj, ale také žádné peklo. A netoužím ani po Koreji, ani po Kubě, doma jsem v českém prostředí, jakkoli Kuba jako turistická destinace je zajímavá a kubánská kultura také.