Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.10.2013 16:07:44 - LadaJo

Paní Černochová mluvíte jako Jakeš

Paní Černochová, mluvíte jako Miloš Jakeš, když čtu Vaše odpovědi jak milujete důchodce a svobodu a demokracii, tak mi není jasné, proč jste vybudovali koruptokracii, nevinným důchodcům zmrazili důchody a milence svého předsedy nechali vyplácet statisícové odměny a Prahu tunelovat Openkradem a dalšími tunely svých kmotrů. Nestydíte se aspoň trochu a neměli byste se omluvit a ty vytunelované miliardy vrátit a z nich valorizovat důchody, když jak říkáte, důchodce máte hrozně rádi?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.10.2013 13:46:21 - Mgr. Jana Černochová

Dobrý den,

svoboda a demokracie jsou pilíře Občanské demokratické strany. 20 let samostatné České republiky jsou toho důkazem. Když se za těch 20 let ohlédnete, bezpochyby zjistíte, že k vybudování svobodné demokratické společnosti přispěla především ODS. O tom, že se nejedná o prázdné hodnoty, resp. automatické hodnoty, mně každým dnem přesvědčuje dění v posledních měsících, kdy stoupá poptávka po autoritativních řešeních, které se demokracii vzdalují a které jsou pro svobodnou společnost zákeřné. Někdy zkrátka žijeme v přílišném pesimismu. Co se týká svobody, je ČR v rámci EU zemí nejméně ohroženou chudobou. Tento primát má jasnou a nespornou vypovídající hodnotu. Stejně tak např. nezaměstnanost je v ČR 5. nejmenší v rámci EU. Někdy stačí sundat si černé brýle a na věci nazírat realisticky, pak zjistíte, že život v ČR není tak špatný, jak jej líčíte.

 S pozdravem

Mgr. Jana Černochová